NOSALTRES

Amb l’obertura de portes a l’Abril de 2019, Motor Drive Berguedà neix de l’idea de crear un taller multi-marca de l’automòbil totalment diferent i innovador al taller tradicional, oferint tant a l’usuari convencional com a l’aficionat de l’automobilisme, els millors productes del mercat, amb la principal premissa d’oferir tots els serveis concentrats en un mateix taller amb total professionalitat.

Estem en constant evolució segons les noves tecnologies del mercat aplicades a l’automòbil, som especialistes en codificació, reparació i reprogramació de sistemes de gestió electrònica, fem lectures de potència real, disposem de les més avançades eines de diagnosis d’última generació, tenim màquina automàtica per a realitzar manteniments complets de canvis automàtics i estem dins del programa de formació i reparació MOTUL EVO, treballem amb analitzadors de fums homologats i calibrats,  realitzem còpies / codificacions de claus i un gran ventall més de serveis tant de tradicionals com d’únics a la zona.

En tot aquest temps hem anat creixent i actualment disposem d’un gran equip professional de electromecànics titulats, constantment formats i introduïts a les noves tendències del mercat per a poder oferir el millor servei amb total transparència i garantia.

Som distribuïdors i reparadors autoritzats de: MagicMotorsport, Chipodromo, MOTUL, EBC frenos, Meguair’s, MetalLube, Hel Performance, Sachs Performance, Powerflex, Mishimoto, Scorpoion exhausts, Rieger, Lumma Design, D2 Racing, RST Motorsport, GT2i, llantes Cesam Sport Ibèrica, Shadow multimèdia, Xtrons, entre molts altres.

Estem a la teva total disposició per a la cura del teu vehicle, tant per al manteniment i reparació, com per assessorar-te en els teus projectes i preparacions.

EL TALLER

El nostre equip tècnic especialitzat juntament amb els 320m2 de taller totalment equipats amb les eines més punteres i més avançades ens fan ser un taller de referència tant per al manteniment, com per a tot tipus de reparació del seu vehicle.

MANTENIMENTS I REPARACIONS

Amb la nostre formació i experiència, podem portar a terme tant el manteniment periòdic preventiu, com les reparacions del seu vehicle: Canvis d’olis i filtres, manteniment de canvis automàtics, frens, càrregues d’aire condicionat, frens, kit d’embragatge, suspensions, distribucions, etc.

Amb total garantia del fabricant,  utilitzant recanvis originals o de primeres marques a un preu competitiu.

ELECTRICITAT I ELECTRÒNICA

Oferim un ampli servei complet per a particulars i professionals, en el diagnòstic, comprovació i reparació tant de components i instal·lacions elèctriques, com amb mòduls de gestió electrònica: motor, ABS, canvi automàtic, immobilitzador, Airbag, servei de còpies de claus, etc.

Disposem també de servei de reprogramacions a mida de potència i consum, com tele-codificacions originals amb connexió i autorització directe oficial del fabricant.

SERVEI PRE-ITV

Realitzem una inspecció prèvia completa per a revisar i reparar qualsevol deficiència de cara a passar l’ITV sense defectes, també oferim el servei de passar-la nosaltres mateixos. Disposem d’analitzador de gasos homologat i certificat.

PNEUMÀTICS

Disposem d’un gran ventall de marques a preus competitius, t’assessorem de l’opció més adient a la teva necessitat. Treballem tant amb primeres marques com amb marques econòmiques per a Turisme, Furgoneta i 4×4, oferim sempre el muntatge totalment gratuït.

PREPARACIONS I CLÀSSICS

Vine’ns a veure i explica’ns el teu projecte, t’assessorarem i junts el farem possible.

Realitzem preparacions de tot tipus i restauracions de vehicles clàssics, disposem d’una gran experiència en aquest sector. Pregunta’ns i t’intentarem resoldre els dubtes sense cap compromís.

EQUIPAMENT EN STOCK

Disposem d’una gran quantitat de material en estoc de diferents marques tant en la cura i la neteja del teu vehicle, com per a l’equipament Car Àudio, multimèdia, preparacions o material aftermarket millorat (EBC, Hel Performance, Forge, Powerflex, etc. I si no ho tenim disponible, t’ho tramitem intentant oferir-te sempre el millor preu.

L'EQUIP

Un equip jove, dinàmic, titulat i amb experiència en el sector. Sinergia en equip que afegeix cadascú amb la seva experiència i formació, mecànica, electrònica, diagnosi avançada, legislació, emissions, clàssics, preparacions, programació i chiptuning,...

Especialitats:

Chiptuning, electrònica, diagnosis i preparacions.

ADRIÀ

Team Manager

Especialitats:

Diagnosis, electrònica i mecànica avançada.

ALBERT

Team Manager

Especialitats:

Diagnosis, electrònica i mecànica, especialitzat en competició.

LAUREN

Tècnic Oficial 1a

SARA

Administració

Especialitats:

Chiptuning, electrònica, diagnosis i preparacions.

ADRIÀ

Team Manager

Especialitats:

Diagnosis, electrònica i mecànica avançada.

ALBERT

Team Manager

Especialitats:

Diagnosis, electrònica i mecànica, especialitzat en competició.

LAUREN

Tècnic Oficial 1a

SARA

Administració

EL TEU TALLER MULTIMARCA

Opinions dels nostres clients

Mira totes les valoracions a google!

 • Excelente trabajo realizado, precio razonable, rápido y muy buen trato. Recomendable 100%

  David Gonzalez Borrachero Avatar David Gonzalez Borrachero
  05/07/2019
 • Tengo un clásico Opel Astra Gsi 16v del 1992 De tres años atrás y 4 mal llamados “talleres” por fin alguien ha resuelto mi pesadilla anual de pasar la ITV por gases… + INFO

  Oscar Carmen calatona teca de la bona Avatar Oscar Carmen calatona teca de la bona
  03/12/2020
 • Mecánicos joven y con esperencia ??

  Josep Jou Serra Avatar Josep Jou Serra
  02/06/2021
 • Especializadoe en electronica de coches, reprogramaciones,etc, pero también mecánica “normal”. Muy buenos

  Mingu Bartes Avatar Mingu Bartes
  06/08/2021
 • Miy buena atención, muy profesionales.

  Joan B Avatar Joan B
  07/02/2020